Now Reading
три идеи за self-care коледни подаръци

три идеи за self-care коледни подаръци

Двадесет-двадесет мога да я опиша по много начини, но сякаш най-подходящ ми се струва този: годината, в която малките неща се оказаха големи. Оголени бяхме от познатата динамика, от ежедневните дистрактори, от възможностите за бягство от нашата реалност и от самите нас. И се изправихме през новото предизвикателство: да открием себе си отвъд старото нормално и да пренаредим това, което намираме за важно. 

Ако сте част от моето симпатично Instagram комюнити, то със сигурност сте прочели вече тези ми думи: вътрешната хармония не се нуждае от динамичното старо, за да съществува. Човеците сме адаптивни и въпреки че на моменти дори толкова оптимистично настроено човече като мен поизчерпва емоционалния си капацитет да се справя с кофтито в тази година, с малко повече съсредоточеност и целенасоченост балансът вътре в нас се възвръща. 

Грижата за себе си и грижата към другите са теми, които бяха изведени на преден план през “новото двадесет”. (Впрочем, не намирате ли някаква ирония как “новото двадесет” наистина взе, че ни предлага “ново двадесет” през цялата година?)

Да покажеш обич към себе си в дребните удоволствия на ежедневието, се превърна в нещо много, много важно. И може би най-големият урок, който научихме: хората са най-ценното, което имаме – семейството и приятелите, които ни подкрепят в тежките моменти, но и всички онези познати и непознати, които протягат ръка, за да издрапат малките бизнеси от пропастта на локдауните. Или пък да разцъфнат малките и вдъхновени проекти, появили се напук на кофти ситуацията.

След това дълго (сори!) интро преминавам към съществената част на тази статия, а именно: коледни подаръци! В духа на всичко, което ви говорих досега, съм селектирала три идеи за подаръци от малки български бизнеси и брандове под формата на (self)care packages, които се състоят от нещо уютно, нещо вкусно и нещо стоплящо душата. 

А най-хубавото е, че можете да спечелите по един от трите “пакета” – като малък жест от мен и прекрасните човеци зад тези брандове, с който искахме да направим нещо хубаво за вас в дните, предшестващи Коледа.

За да участвате, следете за началото на всяка раздаванка в Instagram акаунта ми.

В първия (self)care package ще откриете ръчно изработени пантофки от българския бранд Crupon, създадени с много старание и много, много любов. Неведнъж съм ви говорила за красивите им творения, а пък в личния си wishlist имам… е, не всички, но почти всички техни чанти. Понеже се отплесвам, ще кажа още, че домашните пантофки са изработени от естествена кожа, която се обработва единствено с натурални екстракти, а моделите Best Mom и Best Dad са супер подарък за мамите и татковците.

В тази подаръчна кутия съм селектирала също вкусни коледни меденки от CakeLab и пакет ароматно кафе от Chucky’s

Продължете да четете.

Pages: 1 2
What's Your Reaction?
Awesome
2
Excited
0
Great
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top