Now Reading
проектът, който ме вдъхновява да нося щастие

проектът, който ме вдъхновява да нося щастие

Ако съм научила нещо за себе си през последните години, то е – независимо от всичко, което ми се случва, да създавам и да действам над нещо, ми носи истинско щастие. А какво по-хубаво от това, “нещото” да носи щастие и на другите?

Създавайки Happy Twenty-Something преди две-три (?) години, успях да съхраня малкото си останал inner peace в много кофти период от живота ми. Кофти, най-вече защото успявах да фейлна на безброй интервюта за стаж (за да мога да завърша университет) и виждах как фейлвам в мисията си да правя нещо с живота си. Чувствах се неспособна да управлявам посоката, в която животът ми се движи, което пък ме потискаше и ме тласкаше все по-надолу. И в един хубав ден реших, че ми трябва нещо, което да е мое и в което да инвестирам енергията си. Хоп, появи се Happy Twenty-Something, което към днешна дата смятам за една много добра инвестиция в категория “щастие”.

В този текст обаче няма да си говорим за създаването на блога, а за един друг проект, над който работех през последните седмици. Вдигам завесата и ви представям illie или моят начин да създавам щастие за другите.

Какво е illie (четете го ѝли)

illie е супер личен подарък, който ще бъде само ваш си – на вас и вашите любими хора. illie е посветено стихотворение, което е написано специално за вас и облича в рими всичко онова, което чувствате и искате да изразите. В нашето забързано ежедневие твърде често забравяме да кажем “обичам те” или “благодаря ти” на важните хора – и мисията на illie е да промени това… по един красив начин.

В следващите редове се опитах да отговоря на най-големите питанки, които най-вероятно може да възникнат.

Какъв ще бъде вашият стих

Всяко стихотворение е лично послание, създадено по рамката на вашата история и емоция. Вашият стих ще бъде емоционален и красив, без излишна помпозност. Благодарение на въпросника, който ще попълните при поръчка, стихотворението ще каже точно това, което искате да изразите. И за финал – стихът е завършен с минималистичен дизайн и рамка (плюс снимка по желание).

Можете да избирате между стих от 2 или 3 куплета, поставени в рамка #mini ♡ 13 cm x 18 cm – подходяща за поставяне на бюро или шкаф, и рамка #maxi ♡ 21 cm x 30 cm – идеална за окачване на стена.

Как се случва магията

Със сигурност за вас е трудно да си представите 1) как успявам да напиша нещо лично, без реално да ви познавам; 2) какъв е процесът на поръчка чисто технически.

За да бъде истинско и лично стихотворението, при поръчка попълвате въпросник, на база на който аз творя. Колкото по-обширно ми разкажете за вас и вашия любим човек и колкото повече от вашата история ми доверите, толкова по-ваш ще бъде стихът.

Процесът на поръчка е fairly simple:

  • Избирате брой куплети и размер рамка.
  • Попълвате въпросника и по желание, изпращате снимка за дизайн.
  • Когато стихотворението е готово (между 1 и 3 работни дни), го получавате за преглед и при необходимост – промени, за да го усетите като свое собствено.
  • Получавате го в завършен вид (отпечатано и поставено в рамка) до офис на куриер или на личен адрес.

Кога и как ще получите своя подарък

След като поръчката е приета (т.е. когато попълните въпросника), ще получите вашия завършен подарък в срок от 5 до 7 работни дни, до офис на куриер или на личен адрес.

Защо да подарите стих от illie

Големият въпрос, нали? Защото това е супер личен подарък, който ще остане завинаги. И ще донесе щастие на вашия любим човек не само в момента на подаряване, но и всеки път, когато погледът му се спре върху него.

За кой повод illie е подходящ подарък

За всеки повод. Даже и без. Можете да оставите отпечатък от любов за рожден ден или да направите подарък, който остава завинаги, за сватбен ден, годишнина, baby shower.

На кого можете да подарите стих от illie

На всеки, за когото сте намерили специално късче в сърцето. illie е подходящ подарък, за да изразите своята благодарност към мама, да споделите любов към партньора си, да покажете на приятел колко много го цените.

Ако възникнат допълнителни питанки или пък съм ви вдъхновила да подарите любов в рими, можете да пишете във Facebook страницата или Instagram акаунта на illie.

What's Your Reaction?
Awesome
0
Excited
0
Great
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme.
All Rights Reserved.

Scroll To Top