Now Reading
barbiecore 101 🦄

barbiecore 101 🦄

Ако този тренд е успял да ти убегне (а това граничи с невъзможното), мога само да те поздравя за малкото време, което прекарваш в Instagram. Откакто стана ясно, че Margot Robbie ще влезе в ролята на Barbie в едноименния филм на Greta Gerwig, фийдът ми се изпълни с BTS кадри и емблематични кукленски аутфити. Не след дълго Barbie естетиката излезе от снимачната площадка и се настани в street wear-a, в модните ревюта, на червения килим (Anne Hathaway във Valentino, визирам теб), в гардероба на известните и на the common folk.

Летният тренд с кодово название Barbiecore умело си проправи път към скриновете и сърцата ни, включително и моите. Яркорозовите нюанси не са за всекиго, но пък за всичко има първи път. Преди да преминеш към изцяло hot-pink аутфит, можеш да тестваш тази нова територия с чифт платформи или наситено розова чанта. Dip a toe, вместо да се хвърлиш презглава в бонбонения океан.

За да те улесня, независимо дали се колебаеш колко розово е твърде розово за теб, или си all in for all-pink, ето кои моите Barbiecore фаворити.

DRESS UP LIKE BARBIE

STEPPIN' OUT IN PINK

HOT PINK BABES

MORE PINK PLEASE

What's Your Reaction?
Awesome
2
Excited
0
Great
1
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top